dimarts, 9 de febrer del 2010

Talents ocults que es volen donar a conèixer (2a Part)




Hi ha amics amb els que convius diariament, n'hi ha d'altres amb els que et retrobes amb el anys, i n'hi ha que malgrat haver passat molts anys a prop, un dia de sobte teniu més coses en comú i l'amistat es torna més forta. Aquest últim cas és el que m'ha passat amb la Silvia. Ens coneixem desde els 5 anys, hem compartit escola, institut, amics, nits, i dies, però és curios que de sobte la vaig redescobrir fa uns anys, i m'encanta.
La Silvia va estudiar hosteleria i ha passat molts anys treballant pel món de la gastronomia, però desde fa poc i per causes personals (els fills sempre fan que veiem la vida d'una altre manera), ha decidit tirar endavant juntament amb la seva germana, un altre projecte, es tracta de galetes personalitzades. Vaig tenir la sort de que fossin el regal d'aniversari del Vicens petit, i van resultar un èxit total entre els nens de la festa (i no tan nens). Ara, uns mesos més tard, continuen en plena forma, enfornant galetes sense parar.
La Sivlia i la Marta han transmes tota la seva sensibilitat i talent en aquestes petites porcions de farina i mantega, i el resultat és absolutament deliciós.No deixeu passar la oportunitat de tastar-les.
Si voleu saber-ne més teniu el seu bloc "deliciosa martha" a l'apartat "val la pena visitar", o clickeu sobre el seu nom per enllaçar-vos directament.