dijous, 25 de març del 2010

Collit


No soc apologista del metode Estivill en absolut, però tampoc coincideixo completament amb el "Besame mucho" i les teories del Carlos. Sempre he seguit una mica allò que el sentit comú i l'instint em deien. És cert que sent mare per primera vegada, tot és molt estressant però totes tenim un instint que ens guia.
Nosaltres a casa practiquem el que jo anomeno, "llit autobús", això vol dir que el peke ens fa visites nocturnes i puja i baixa segons li va bé. Ultimament aquest de tant en tant s ha convertit en un cada nit, amb les consequents incomoditats de dormir els tres més apretats que de costum.
Doncs bé aquest rollo ve perque l'altre dia em vaig trobar unes indicacions per les families que feien collit i mireu que deien...no té pèrdua:

No compartir la cama si alguno de los padres está enfermo o muy cansado.
Lo de malalt ho tinc clar i ho entenc, però per favor quin pare o mare d'un nen de dos anys no cau al llit i entra en son profun en menys de 5 segons??? Sempre estem "muy cansados"!!

Si se practica el colecho, los padres no deberán consumir sedantes, alcohol, drogas ni nada que produzca somnolencia. Mare meva quina burrada, però que ja no hi ha sentit comú.

Donde duerma el bebé deberá de ser una zona firme y limpia.
No trobeu que és bonissim. De fet no hi ha res millor que deixar dormir els nens emboltats de porqueria,
així no surten asmatics.

No juntar hermanos mayores con bebés menores de 1 año.
Es tan facil dir-li al germà gran que el bebé que li està robant el protagonisme, també li ha robat el foradet al llit dels papes...

En fí, que cada familia faci el que vulgui, està clar. Però els que escriguin sobre un tema tan seriós com la criança dels fills que no ens tractin de burros, encandilats, o bruts, per favor.


Petons indignats