dimecres, 27 de gener del 2010

La Mecanica del Corazón o una fàbula d'amor per nens grans



Uno: NO TOQUES LAS AGUJAS.
Dos: DOMINA TU CÓLERA.
Tres: NO TE ENAMORES NUNCA.
LA MECÁNICA DEL CORAZÓN DEPENDE DE ELLO
Aquest any els reis m'han regalat un llibre fantàstic que no podia deixar de comentar aquí. A més sense proposar-s'ho també m'han fet coneixer un grup de música.
Malgrat a l'autor no li agradi massa la comparació, té una certa similitud amb Tim Burton, motiu pel qual em vaig enamorar del llibre a la primera pàgina.
L'autor és un noi anomenat Mathias Malzieu (Montpellier, 1974), és autor de "38 mini westerns" i "Maintenent qu´il fair tout le temps nuit sur toi" que a part d'escriptor, és el cantant d'el grup Dionysos que té bastant èxit a França.
Doncs bé, el llibre comença amb un part ilegal a Edimburg el dia més fred de l'any, i amb el neixament d'un bebe amb un cor congelat, a qui li afegeixen un rellotge de cucu pq el seu cor no és pari. A partir d'aquí, les emocions, l'amor, els sentiments en general provoquen reaccions diverses en el cor mecanic d'aquest noi. I no explico res més pq us trenco l'encant d'anar descobrint fulla a fulla una història dolça sobre la vida d'un èsser diferent.
Així que avui dimecres un petit plaer visual i auditiu (l'ultim disc dels Dionysos té el mateix nom).
Us deixo un enllaç per escoltar la VSO del llibre.
Disfruteu.

http://www.youtube.com/watch?v=KI61nbTbR_g