dimecres, 27 de gener del 2010

La Mecanica del Corazón o una fàbula d'amor per nens grans



Uno: NO TOQUES LAS AGUJAS.
Dos: DOMINA TU CÓLERA.
Tres: NO TE ENAMORES NUNCA.
LA MECÁNICA DEL CORAZÓN DEPENDE DE ELLO
Aquest any els reis m'han regalat un llibre fantàstic que no podia deixar de comentar aquí. A més sense proposar-s'ho també m'han fet coneixer un grup de música.
Malgrat a l'autor no li agradi massa la comparació, té una certa similitud amb Tim Burton, motiu pel qual em vaig enamorar del llibre a la primera pàgina.
L'autor és un noi anomenat Mathias Malzieu (Montpellier, 1974), és autor de "38 mini westerns" i "Maintenent qu´il fair tout le temps nuit sur toi" que a part d'escriptor, és el cantant d'el grup Dionysos que té bastant èxit a França.
Doncs bé, el llibre comença amb un part ilegal a Edimburg el dia més fred de l'any, i amb el neixament d'un bebe amb un cor congelat, a qui li afegeixen un rellotge de cucu pq el seu cor no és pari. A partir d'aquí, les emocions, l'amor, els sentiments en general provoquen reaccions diverses en el cor mecanic d'aquest noi. I no explico res més pq us trenco l'encant d'anar descobrint fulla a fulla una història dolça sobre la vida d'un èsser diferent.
Així que avui dimecres un petit plaer visual i auditiu (l'ultim disc dels Dionysos té el mateix nom).
Us deixo un enllaç per escoltar la VSO del llibre.
Disfruteu.

http://www.youtube.com/watch?v=KI61nbTbR_g

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A los ignorantes les aventanjan los que leen libros. A estos, los que retienen lo leido. A estos, los que compreneden lo leido. A estos los que ponen manos a la obra.

Escrito en los Vedas (3000 años AC)

Yo añado, a los que comparten lo aprendido, no les quema el fuego del conocimiento..

Mundo Razoável ha dit...

Meu amor,as coisas mais importantes do blog tens de traduzir para português, vale?

LOVE IU

eva ha dit...

Gràcies anonim per les teves paraules, però si no t'és incomode deixa el teu nom pq et pugui contestar d'una forma més personal.
Martinha, tens toda a razao, vou por as duas linguas para voces.
Adoro-te.